Verlovingsshoot Sandra & Bert, Japanse Tuin deel 4

Sandra en Bert, ze wonen niet zover van ons en hadden dus ook mogen proeven van de zondagfile :-). De voorafgaande stress van het verkeer heeft de verlovingsshoot helemaal niet beïnvloedt, integendeel. Ging dat even vlot en natuurlijk seg :-). Fantastisch om te zien. Het enige nadeel tijdens deze verlovingsshoot was dat het toen al vrij druk begon te worden in de Japanse Tuin. Er liepen een paar amateurfotografen mee te doen, en ik weet zeker dat Sandra er zich nog één heel specifiek van kan herinneren :-). Maar zelfs die heeft ons niet tegengehouden, hoewel hij overal in de weg liep :-).
Hopelijk hebben jullie nog genoten van jullie wandeling en van de rest van jullie dag, en we zien jullie binnenkort graag terug. We zijn heel benieuwd naar jullie reactie.

2 Comments

  1. sandra en bert on May 1, 2009 at 12:45 pm

    Hey Bjorn en Nathalie,

    We waren best wel nieuwsgierig om het resultaat te zien en we vinden het echt super ! We zijn heel blij dat we jullie gevolgd zijn naar Hasselt, het hele plaatje klopt. Jullie hebben de prachtige omgeving en het gevoel van het moment dat wij toen hadden mooi samengebracht !
    We zien het helemaal zitten om dit op onze trouwdag nog eens over te doen met jullie !  2. admin on May 6, 2009 at 10:10 am

    Dat zien wij zeker ook helemaal zitten :-). We kijken er al naar uit!!!Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.