Verlovingsshoot Liesbet & Geert

We vinden onze job als huwelijksfotograaf een enorm voorrecht: we werken altijd met ‘People in Love’! Fantastisch om te zien en je krijgt zo terug de kriebels in je buik.
Liesbet en Geert: we vonden het een geweldig locatie en wat hadden jullie een prachtig weertje meegebracht.
Het Hallerbos was de plaats bij uitstek om deze e-sessions te houden. Zo ver het oog kon reiken, waren er witte en paarse bloemen te zien. Romantiek in overvloed :-).
Het enige wat we nodig hadden om hier een geweldige verlovingsshoot van te maken: een verliefd koppel. Die hadden we natuurlijk toevallig mee 😉
Een goed uur hebben we door het bos gekuierd, de eerste lentezon in onze voetsporen… en ons koppel dat bereid was om zich voor de romantische foto’s volledig te geven.
Liesbet & Geert: zoals je wel al hoort aan ons verhaal, wij hebben er het volste vertrouwen en zitten vol ongeduld te wachten op jullie huwelijk. Bring it on!
We hopen dat jullie genieten van jullie foto’s en laat ons hier gerust een comment na :-).

2 Comments

 1. Liesbet on April 22, 2009 at 6:26 pm

  We wisten dat het bloementapijt in het Hallerbos sprookjesachtig was, maar dat onze foto’s zo magisch zouden uitdraaien hadden we niet durven dromen!
  Dank je wel Bjorn en Nathalie voor het fijne gezelschap die lente-namiddag, maar vooral voor jullie wondermooie werk!
  Groetjes,
  Geert en Liesbet 2. admin on April 29, 2009 at 8:35 am

  Bedankt voor het fijne compliment, maar het meeste werk hebben jullie gedaan. De romantiek en de sprookjessfeer was aanwezig, wij hadden de eer dit te mogen vastleggen. We kijken erg uit naar julie huwelijk!Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.