Verlovingsshoot Leen & Bert, Japanse Tuin deel 1

Het begon allemaal, op een zondagmorgen met een file om u tegen te zeggen. We hebben helemaal niets tegen politiek, maar als ze onze thuisbasis helemaal beginnen isoleren door wegenwerken en daarbovenop Antwerpen helemaal (weeral) openleggen, begint het wel moeilijk te worden.
Uiteindelijk zijn we dus in Hasselt geraakt, de Japanse Tuin dan meer bepaald. De ochtend begon heel frisjes (zacht uitgedrukt), maar dat kon de sfeer niet bederven.
We zijn met Leen en Bert een verkennende wandeling door de tuin gaan maken en hebben natuurlijk hier en daar wat foto’s gemaakt.
Als ik hun reportage bekijk, hoor ik zo de muziek uit ‘Jaws’. We kunnen jullie eerlijk vertellen: kois die na een winter terug in het water gezet worden, maar geen eten krijgen omdat het nog te koud is, die vallen aan…. alles wat ze in het water tegenkomen….. en dan liefst van al nog de tenen van Leen :-).
Het is een geweldige verlovingsshoot geweest, en als huwelijksfotograaf kijken we dan ook geweldig uit naar dit koppel hun huwelijk.
Leen en Bert, hopelijk geniet jullie van jullie reportage zonder te veel angstaanvallen :-). Laat het ons hier gerust weten ;-).
See you later guys!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.