Verlovingsshoot Cynthia en Francis

De afgelopen weken hebben we al veel locaties gezien, maar Gent was nu maar heel recent :-). We hebben dan ook de gebruikelijke route genomen, ook omdat ons koppel de verlovingsshoot die we hier al gehad hebben, best wel goed vond.
Gent en de Sint Baafs…. een muur zoals er weinig muren zijn :-). Romantiek straalt van deze plaats af, evenzeer als de geschiedenis die je op deze plek voelt…
En Francis was de geweldige gids in dit verhaal. We hebben zelden iemand met zo’n gevoel horen vertellen, en we vonden het dan ook prachtig om te zien hoe zijn verloofde aan zijn lippen hing. Klassieke romantiek, dit hebben we horen zeggen tijdens deze verlovingsshoot. Romantiek en liefde in ieder geval!
Cynthia en Francis, klassiek is het niet meteen deze reportage, jullie hebben er klasse van gemaakt!!! 🙂
Laat ons maar horen wat jullie ervan vonden. Here it comes!!

1 Comment

 1. Cynthia on April 29, 2009 at 7:44 am

  Nathalie & Bjorn,

  we waren zo benieuwd naar de foto’s dat we zeker alle uren naar de blog keken, toen vannacht de verlossende mail binnenkwam, heeft Francis mij zelfs wakker gemaakt om samen naar de foto’s te kijken! 🙂
  De foto’s zijn echt héél mooi, heel romantisch, precies zoals we wouden weergeven. Nu is het enkel nog aftellen naar de ‘grote’ dag.

  Bedankt voor deze mooie herinnering!!
  Francis & Cynthia.Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.