Verlovingsshoot Carla & Ronny

Mechelen, de stad van de maneblussers. Hier hadden we afgesproken met ons toekomstig trouwpaar. Carla en Ronny wilden hun verlovingsshoot graag in het Begijnhof van Mechelen houden, maar traditiegetrouw zijn we dan ook wat verder afgeweken natuurlijk :-s.
De eerste foto’s die we genomen hebben, waren in de kleine steegjes van het Begijnhof, waar Carla haar look voor de dag had gevonden :-). Met haar toekomstige bruidegom mee achter de camera’s (achter de fotografen dan natuurlijk), heeft ze hem een sexy blik toegeworpen waar je enkel ‘ggggrrrrrr’ op kan zeggen :-).
Tijdens onze wandeling passeerden we aan de brouwerij waar we een echte oude muur met een geweldig licht hadden dat kwam van de reflectie van de Begijnkerk. Prachtig :-). Een heel zacht licht dat hen heel romantisch oplichtte tegen de donkere muren van de brouwerij.
Onze ‘e-session’ zijn we dan geëindigd aan het water, waar het heel duidelijk was hoeveel dit koppel voor elkaar betekend. Carla en Ronny, bedankt voor de gezellige avond! Geniet van jullie foto’s en laat ons gerust weten wat je ervan vond.
Tot volgende week 🙂

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.