Verloving Wendy & Randy

De kerstsfeer in Antwerpen gaan opsnuiven. Dat was zeker de bedoeling gisteren. Het was een gezellige drukte, veel studenten die nog genoten van het vrije leven na de examens (en voor de uitslagen). Maar het was ontzettend koud en vreselijk mistig. Het maakte de shoot er niet makkelijker op, maar we hebben de avond overleefd. Bibberend bij een warme tas chocomelk voor we de wandeling terug naar de auto’s waagden. We hopen dat jullie er evenveel van genieten als wij.

6 Comments

 1. tomleuntjensphotography on December 18, 2008 at 11:24 am

  mooi, niet makkelijk

  een insight op je werkwijze?
  assistent / statief / externe flashes?

  (een iets grotere slideshow zou wel leuker zijn) 2. Photography Luna on December 19, 2008 at 11:18 pm

  Dank u wel Tom! Het was inderdaad op lichtgebied niet de allermakkelijkste shoot, maar we zijn toch ook tevreden van het resultaat.
  Een insight op de werkwijze? Wel, assistente was in dit geval mijn lieftallige echtgenote, Nathalie. Al de foto’s zijn zonder statief genomen, op ISO 800. Het overgrote deel is met een 50mm f1.8 genomen, enkele uitzonderingen met de 17-40 (de eerste bijvoorbeeld, met het reuzenrad op de achtergrond), en de 70-200 (de 3 foto’s op het pond). Waar flits gebruikt is, is die off-camera gebruikt, draadloos getriggered, en door een plu geschoten.
  Had je nog graag iets geweten? Vragen staat heel erg vrij uiteraard 😉
  Oh, en grotere slideshows? Komen er aan 😉 3. Anonymous on December 25, 2008 at 9:01 am

  Hallo Bjorn en Nathalie,

  Het was voor ons een unieke ervaring. Eerst wat stress, maar vervolgens een leuke belevenis. De eerste foto’s zijn al prachtig, we zijn benieuwd naar de overige foto’s.

  Onze beste wensen.

  Wendy en Randy 4. Photography Luna on December 30, 2008 at 11:18 pm

  Hey Wendy en Randy,
  blij dat jullie het leuk vonden, en het resultaat goed vinden! Dat is ook onze bedoeling met de verlovingsshoots, dat jullie je meer op je gemak gaan voelen op jullie grote dag! 5. Anonymous on January 6, 2009 at 9:00 am

  Hey all,

  Heel leuke foto’s en vooral mooie meeslepende muziek.

  Groetjes
  Kenny 6. Photography Luna on January 6, 2009 at 11:09 pm

  Bedankt Kenny! Voor de leuke foto’s hadden we de geweldige hulp van een heel leuk koppel natuurlijk…
  Voor de mooie meeslepende muziek kunnen we echter weinig eer opstrijken, veel verder dan basgitaar gaat mijn muziekkunde niet 🙂Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.