Luc & Peter, dit was onze boosdoener :-)

Speciaal voor Luc & Peter (van wie ik weet dat ze nu onze blog geregeld volgen omdat ze toch zooooo nieuwsgierig zijn naar hun foto’s ;-)) en voor alle anderen die interesse hebben in ons werk. We wilden zo toch eens wat postjes tussendoor zetten zodat ik tussen al het verwerken van de foto’s mijn gedachten even kan verzetten. De afgelopen week heb ik dus doodziek rondgelopen en ik weet zelfs hoe het komt. Het grappige is dat het op het huwelijk van Luc & Peter is gebeurd. Schatjes, we gaan jullie dus nooit meer vergeten, we zijn nog nooit zo verkouden geweest :-). Twee dagen na hun huwelijk belde Peter ons op.. Hij kreunde hees in de telefoon om te vragen of we al genezen waren. Hij was dus ondertussen ook gesneuveld. Mensen, hou de zakdoeken in aantocht, zo is het dus gebeurd! Ons koppeltje lieftallig in hun mooie cabrio, en de fotografen erachter met de auto door het raam hangende om deze foto te kunnen maken. Alles voor de foto’s hé ;-). Wij snuffelen hier rustig verder en ik krijg het nog koud als ik naar de foto kijk !


Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.