Huwelijksreportage Veronique & David

Onze dag begon met dit fijne koppel in Stabroek. We konden dus lekker dicht op het thuisfront spelen. Het weer zat geweldig mee, we hebben ondanks de voorspellingen geen druppel gezien :-).
Het is duidelijk dat Veronique en David een liefde koesteren voor elkaar waar velen jaloers op zouden zijn. Ze kennen elkaar al even, maar de verliefdheid staat nog duidelijk in hun ogen te lezen.
Tijdens de prachtige misviering heeft David de zang dan ook begeleid op piano en velen hebben toch een traantje moeten wegpinken (wij inclusief).
Na de parkfoto’s zijn we naar de feestzaal getrokken: het ‘s Graevenhof in Schilde. Daar hebben we geweldige groepsfoto’s kunnen maken. De mannelijke suite die de bruid zo graag wilden dragen, maar haar dan bijna lieten vallen :-s. Plezier gegarandeerd.
Veronique en David, nog eens een dikke proficiat en geniet van jullie foto’s :-). Laat maar horen wat je ervan vond :-).

4 Comments

 1. sandra on May 24, 2009 at 7:17 am

  Hoi broerke en schoonzusje,

  Het is een prachtige reportage! Dankzij deze reportage kan ik vanuit Dubai al enkele fotookes bekijken en een beetje deze prachtige en emotionele dag herbeleven. Ik heb zelfs enkele traantjes moeten wegpinken. Verder wens ik jullie het allerbeste toe en geniet van jullie verdere leven samen.
  Dikke kus van je zusX Martin,Emelie en Nielsxxx 2. Pieter on May 25, 2009 at 5:58 pm

  Beste David en Veronique,

  Ik ben erg blij dat ik hier een sneak preview van jullie mooie foto’s kon zien. De reportage is echt erg persoonlijk en professioneel gedaan. Het voelt net alsof ik er zelf bij was. Ik wens jullie ook via deze weg het allerbeste toe, en hoop jullie binnenkort persoonlijk te mogen feliciteren.

  Groeten uit Amsterdam,
  Pieter 3. Vanessa on May 26, 2009 at 9:30 pm

  Haai Vero en David,

  Echt mooie fotoreportage! Een prachtige herinnering. Traantjes welden spontaan opnieuw op. Het was dan ook heerlijk hé! Ik kan niet wachten om de rest te zien… én foto’s van Bali natuurlijk! 🙂
  Nog eens gefeliciteerd!!

  Groetjes,
  Vanessa & Yves 4. Joeri en Tania on May 29, 2009 at 8:24 am

  amai, zeer mooie foto’s … om jaloers van te zijn !!! ze kunnen stuk voor stuk gebruikt worden in een magazine of een chique reclamefolder…proficiat !
  nog steeds met open mond groeten wij jullie… tot een beetje later !

  Joeri en TaniaLeave a Comment

You must be logged in to post a comment.