Huwelijksreportage Sofie & Michaël te Vurste

Na de verlovingsshoot in Oostende die we met Sofie en Michaël gedaan hebben, wisten we al zeker dat dit wel dik in orde was. We hebben een fantastische middag gehad met geweldige foto’s tot resultaat.
Hun huwelijk was helemaal niet anders. Hun dag begon in Vurste, waar hun gezellige thuisbasis ook is. Het is ook duidelijk dat deze gemeente heel erg aan mekaar gehecht is! Terwijl ik met Sofie bij de kapper/visagiste was, is Bjorn Michaël thuis gaan volgen tijdens het klaarmaken. Het was ons ook zeer snel duidelijk dat dit een familie is die heel erg aan mekaar hangt. Dit is dan ook te zien in heel hun reportage. Liefde, vriendschap, plezier, alles zit in deze dag inbegrepen.
Geniet van de reportage!

2 Comments

 1. Tineke on September 22, 2009 at 12:36 pm

  Dag Sofie en Michaël,

  In de eerste plaats hartelijk gefeliciteerd met jullie huwelijk! Het moet een prachtige dag geweest zijn als we de slideshow zo zien. Hij is echt af!

  Het leuke nieuws is, dat wij ook Nathalie en Bjorn nemen als onze fotografen en wat nog leuker is, wij trouwen ook in Vurste en dat op zaterdag 21.08.2010!

  We wensen jullie veel liefde en genegenheid bij elkaar en misschien tot binnenkort eens in Vurste.

  Groetjes

  Pieter De Rekeneire & Tineke Leyman 2. Sofie De Smet on October 1, 2009 at 9:09 am

  Beste Tineke en Pieter

  Bedankt voor de positieve reactie. Het was inderdaad een prachtige dag! Een dag om nooit te vergeten. Maar dat kan ook niet anders met zo een koppel topfotografen. Wij zijn vol lof over hun werk! Indien jullie nog vragen mochten hebben, contacteer ons gerust (fiekedesmet@hotmail.com)!

  GroetjesLeave a Comment

You must be logged in to post a comment.