Huwelijksreportage Leen & Bert

Boom is de thuisplek van dit fantastische koppel. Dit is dan ook de plek waar onze dag startte. Een week nadat Bert de Ironman van Lanzarote had gewonnen, was het dan ook geweldig om hen terug te zien. De sfeer zat er dan ook meteen in. Heel de dag is er gelachen en gehuild van puur plezier.
Het is dan ook duidelijk dat dit een leuke hechte familie is :-). Het burgerlijk huwelijk vond plaats in het gemeentehuis van Boom, dat met zijn mooie verlichting de sfeer van het moment alleen maar kon verscherpen. Love is in the air, en dat is duidelijk :-).
De broers en zussen van dit koppel, hadden hen een prachtig geschenk gegeven. Een overnachting in een prachtig pitoresk hotel, midden in het groen. Het grappige aan heel het verhaal is, dat dit ook meteen de locatie zou zijn voor de huwelijksreportage. Maar zoals je al kan raden, het koppel mocht hiervan niets weten!
Ik moet zeggen dat Leen zich toch wel onzeker begon te voelen. We hebben haar geregeld gehoord met de vraag of we al een locatie hadden gevonden. En iedere keer hebben we dan ook gezegd: dat komt dik in orde! Zonder ook maar een aanwijzing te geven. Het maakt wel duidelijk dat Leen en Bert voldoende vertrouwen in ons hadden (en hopelijk nog steeds hebben), om te weten dat we er wel iets van zouden maken. De verassing was dan ook compleet!
Na de huwelijksreportage, zijn we vertrokken naar de Schorre in Boom. Een prachtige ceremonie op het domein was de kers op de taart. En met wat een zonlicht!
Woorden schieten me hier tekort. Kijk zelf maar. Enjoy!3 Comments

  1. Jasper Van Tilburgh on June 29, 2009 at 9:50 pm

    Erg mooie reportage! Heb er van genoten! Heerlijk gevarieerd, erg spontaan en prachtig in al zijn details.  2. admin on June 29, 2009 at 10:03 pm

    @Jasper: Dankuwel! Dat is een prachtig compliment, zeker van een collega! 😉  3. Leen on July 3, 2009 at 9:25 pm

    Bedankt Bjorn en Nathalie voor de mooie reportage. Ik ben blij dat ik jullie heb leren kennen. Weer een adresje meer dat ik aan iedereen zou willen aanraden!! Jullie zijn TOP!!!! GroetjesLeave a Comment

You must be logged in to post a comment.