Huwelijksreportage Kinga & Serge

Ik herinner me de eerste keer dat ik Kinga en Serge zag nog heel goed. Eén van de eerste dingen die gezegd werden was: Serge is ook fotograaf :-). Dat is fantastisch toch. Mensen met dezelfde passie.. en fotografen is een raar soort zeggen ze altijd :-). Na de verlovingsshoot wisten we ook heel goed dat dit dik in orde was. De spetters vlogen ons om de oren.
We zijn de dag begonnen op linkeroever. Een fantastische familiebijeenkomst was het begin van de dag. Zalig gewoonweg! Het wettelijk huwelijk was op het Schoon Verdiep in Antwerpen. Helemaal thuis en wat een locatie om te werken.
De suite heeft een lunch gehad op het Zuiderterras in Antwerpen, met een magnifiek zicht op heel de stad en de Schelde. Dit met een stralende zon, deed onze bruid helemaal tot haar recht komen.
Het kerkelijk huwelijk ging door in de Sint-Andries kerk, onder de Antwerpenaars beter bekend als de parochie van miserie. Met een pracht van een dienst.
Antwerpen was de geweldige locatie voor al de huwelijksfoto’s. Van de voetgangerstunnel, tot aan de kranen….oneindig veel mogelijkheden. Het Outfort in Hoboken was de eindhalte van heel de dag. Maar wat we niet hadden gedacht, is dat de bruid haar sluier vast zou zitten in de ceremoniewagen. Kijk zelf maar!
Geniet ervan


2 Comments

  1. Jef Janssens on July 31, 2009 at 10:07 pm

    Knappe voetgangerstunnel-shots!  2. admin on August 3, 2009 at 8:49 pm

    Dank u wel! Het is ook echt wel een dankbare locatie, en niet te vergeten een prachtig koppel natuurlijk 😉Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.