Huwelijksreportage Joukje & Koen

We hadden de eer om dit prachtige koppel op de gevoelige plaat vast te leggen. We wonen toch een best een eindje van elkaar af. Houthalen en Sint-Lenaarts, er zit toch een half België tussen om bij elkaar te geraken. Maar dit huwelijk was de verplaatsing absoluut waard!
Joukje en Koen kennen elkaar toch best al wel een tijdje, maar besloten toch om samen de grote stap te wagen. En wat straalt de romantiek en liefde nog steeds van dit koppel af!
Het is altijd fijn om te horen als een koppel elkaar mist tijdens de voorbereidingen :-). De bruidegom heeft zich rustig laten verwennen met een echte Turkse scheerbeurt. En de bruid werd terwijl omgetoverd tot de stralende prinses die ze ook heel de dag geweest is.
Het gebeurt in België eigenlijk te weinig, de vrouwelijke suite die ook in dezelfde outfit gestoken word. Het geeft alles toch een fijn cachet. En wat hebben we hiervan genoten om foto’s te nemen. Het koppel komt nog duidelijker tot uiting zo. En wat een plezier heeft de jonge garde van de suite gehad. We zijn ‘s avonds met buikpijn van het lachen naar huis gereden.
Joukje en Koen, merci dat we jullie huwelijk mochten vastleggen. Geniet van jullie foto’s en laat ons gerust weten wat jullie ervan vonden!
Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.