Huwelijksreportage Evy & Luc

Een fantastische zon, een geweldige dag… het was en is dit koppel allemaal gegeven. We hebben elkaar een paar maanden terug leren kennen bij de bespreking en hadden ondertussen het plezier om elkaar terug te treffen tijdens een reportage op een verjaardagsfeestje :-).
Maar op deze dag draaide het allemaal rond hen. En hoe! Wanneer een koppel elkaar gevonden heeft, en zeker als zielsverwant, dan zie je dit. En dit koppel straalt dit dan ook helemaal uit :-). Liefde, romantiek en emoties..dit was de leidraad in het verhaal.
De plechtigheid had plaats in het gemeentehuis van Kalmthout. Het was daar een drukte van jewelste met de markt die daar plaatsvond en een hele horde fotografen die stonden te wachten op de aankomst van hun koppels. Bij deze willen we Jasper Van Tilburg nog eens bedanken voor de geweldige actiefoto’s ter plaatse :-).
Het arboretum in Kalmthout mocht zeker niet ontbreken als vertoefplaats voor de parkfoto’s. Om dan verder af te zakken naar de tuin van Evy en Luc, waar ze dit prachtige tuinfeest hebben georganiseerd.
Een ceremonie in je eigen tuin… kan het nog mooier? Bewonder het zelf maar!
Evy en Luc, bedankt voor de prachtige dag! En geniet nog van jullie reportage 🙂Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.