Huwelijksreportage Eef & Geert

We hebben dit fijne koppel vorig jaar leren kennen tijdens de huwelijksreportage van Sara & Kevin. Ondertussen hebben we elkaar al wat beter leren kennen en zit het vertrouwen toch wel best goed :-). Na een knaller van een verlovingsshoot, stonden we dan ook te springen om als huwelijksfotograaf op het huwelijk van Eef en Geert ons ding te mogen doen. En wat een dag is het geworden 🙂
We zullen beginnen bij het begin: de week voor het huwelijk. Regen dat ze voorspeld hebben, locaties dat we gezocht hebben samen met Eef. Brainstormen en stressen… 🙂 Amai!
Maar ze hebben prachtig weer gehad. 35 graden en stralende zon 🙂 Maar ze hebben er wel op moeten inboeten. De ceremoniewagen was toch een groot slachtoffer van de dag. Na de gemeentedienst in Stabroek zijn we naar de kerk gereden voor een prachtige viering. Vermits Eef in het onderwijs staat, was het niet onlogisch dat de kinderen van haar klas ook aanwezig waren op de grote dag van Juf Eef. Met de nodige traantjes tot gevolg.
Bij het vertrek van de kerk naar de locatie voor de groepsfoto’s, werd de ceremoniewagen bijna gegrepen op het kruispunt. Maar dit kon de pret niet bederven voor de groepsfoto’s.
Antwerpen ligt niet ver van Stabroek, dus zijn we natuurlijk richting ‘t Eilandje gereden voor de parkfoto’s. Waar de ceremoniewagen dan midden op een kruispunt de geest gaf :-). Vriendelijke mensen van de rommelmarkt hebben hem dan met vereende krachten weggeduwd. Hoe raar het ook mag klinken, met een fantastische sfeer.
Dit laten de parkfoto’s dan ook duidelijk zien :-).
Toen het koppel dan vertrok (met een andere ceremoniewagen natuurlijk) naar de feestzaal in Schilde, brak de bruid haar schoentje tijdens de receptie.
Maar de liefde tussen dit koppel is te groot om iets hun dag te laten bederven! Fantastisch om te zien!
Eef en Geert, merci dat we deze dag met jullie mochten beleven. En geniet allemaal van de foto’s en laat ons gerust jullie gedacht horen 🙂
1 Comment

  1. Jasper Van Tilburgh on July 14, 2009 at 10:09 pm

    Weer een erg mooie reportage! Altijd weer uitkijken naar een nieuwe slideshows van jullie.
    Prachtig!Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.