Huwelijk Sanne & Jurgen

Een huwelijk op 26 december heeft altijd een speciale sfeer natuurlijk. Een kerstbal hier en daar is nooit weg te denken. Maar dit prachtige koppel slaagde er zonder enige moeite in om de aandacht van de Kerstperiode weg te denken en iedereen te doen smelten in een sprookjesachtig huwelijk. Smelten inderdaad, ondanks de vrieskou die er heel de dag heerste.
De bruidegom kon zich klaarmaken in een sprookjesachtige zonsopgang, zonder daarom om vijf uur te moeten opstaan. De bruid kon zich helemaal verwarmen in een warm familiegevoel terwijl ze zich opkleedde voor haar grote moment.
Het feit dat we aan de verkeerde mijn stonden voor de parkfoto’s, heeft de pret niet mogen bederven en heeft enkel nog extra foto’s opgeleverd en een betere weerstand tegen de heersende koude buiten.
Toen we eindelijk op de juiste locatie waren, hadden we het geluk dat we de shoot vooral binnen konden afwerken. Wederom met een geweldige zon als achtergrond.
In de kerk was de ontroering bij iedereen te zien en we hebben toch ook een serieuze krop moeten doorslikken.
Het avondfeest spreekt voor zich, veel gelach, veel liefde en een knaller van een feest als afsluiter. Jurgen en Sanne, bedankt dat we erbij mochten zijn en van harte proficiat met jullie huwelijk!!

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.