Huwelijk Luc en Peter

In ieders leven komen mensen binnengewandeld die je leven verrijken. Dit gevoel hadden we helemaal met dit schattige koppel. We hebben de eer gekregen om hun huwelijk op de gevoelige plaat te mogen vastleggen, en we durven het nu eerlijk zeggen mannekes: we hebben ieders best wat tranen mogen wegpinken! Luc en Peter, bedankt dat erbij mochten zijn. Woorden kunnen hun verhaal niet vertellen: ik zou zeggen, bekijk hun foto’s maar en oordeel zelf :-).

2 Comments

 1. LUC EN PETER on September 16, 2008 at 7:20 pm

  Hey schrale teckeltjes,
  Wauw,super,formitastisch die foto’s,een steling voor het oog.
  Dank zij jullie humoristische,proffesionele en zéér persoonlijke aanpak zijn deze foto’s tot stand gekomen. Ook natuurlijk door zo’n twee spetters.
  Wij hadden ons geen betere fotografen kunnen wensen.
  Jullie zijn een aanrader en een must bij elke huwelijksreportage.
  Reeds vanaf het begin stralen jullie rust uit,zodat men zich direct thuis voelt bij jullie.
  Nathalie en Bjorn héél hartelijk bedankt dat jullie onze reportage hebben verzorgd.
  Dikke kussen Peter en Luc 2. peter en luc on September 29, 2008 at 7:10 pm

  HEY VIEZE PUKKIES,
  Wij vinden het ongelofelijk dat jullie tot het einde gaan voor het nemen van een foto van uiteraard 2 mooie, lieve, schattige om op te vreten lekkere binken.
  Spijtig dat wij geen fototoestel bij hadden anders hadden we jou halsbrekende toeren ( half uit de auto hangend,met wapperende haren en een loodzwaar toestel in de handen)ook kunnen fotograferen.
  W hebben al vele leuke en goede reacties ontvangen op jullie reportage. Dus laat ons niet te lang wachten he om de rest te zien.
  Wij willen de mensen ook zeggen dat deze 2 enorm getalenteerde fotografen echt alles doen om een geslaagde foto te nemen(allebei op hun rug gaan liggen in een nogal uitnodigende houding,in bomen kruipen,uit auto’s hangen enz…)
  Dus kortom de geslaagde mensen voor een geslaagde fotoreportage.
  Men zegge het voort.
  Dikke kussen voor jullie scheve takskesLeave a Comment

You must be logged in to post a comment.