Huwelijk Dorien & Xavier

Voor dit mooie huwelijk moesten we in de mooie stad Ninove zijn. Om 7 uur ‘s morgens hadden we afgesproken aan de kapper om zo aan deze dag te beginnen. De zon heeft ons heel de dag geweldig van dienst geweest. Dorien en Xavier hadden duidelijk een engelbewaarder mee deze dag. Van het moment dat ze niet meer buiten moesten zijn, is het stormweer begonnen. Om hun nieuwsgierigheid al een beetje te temperen, hebben we hier al een kort overzicht van hun geweldige dag.
Dorien en Xavier, nogmaals proficiat en bedankt voor de fijne dag!

3 Comments

 1. Dorien en Xavier on October 6, 2008 at 9:37 am

  Nathalie en Björn,

  Onze huwelijksdag was gewoon perfect! We hebben intens genoten van onze fotoreportage. Voor een paar uurtjes voelden we ons even alleen met ons tweetjes op de wereld :o) Jullie hebben prachtig werk geleverd en we willen jullie nogmaals bedanken om ons een paar weken voor het huwelijk uit de nood te helpen! Een dikke proficiat voor jullie! We zijn enorm nieuwsgierig naar de rest van de foto's! Hopelijk tot gauw!
  groetjes van Dhr. & Mevr. Van Der Roost :o) 2. Ria en Erwin on October 6, 2008 at 10:47 am

  Nathalie en Björn,
  Deze prachtige foto’s wekten opnieuw de gevoelens van geluk en ontroering op die wij zaterdag ervaarden..wat een kunst!!
  Ook van ons hartelijk dank!!
  Erwin en Ria Culo – De Schryver (trotse ouders van de bruid)en Mathias (fiere broer) 3. Anonymous on October 13, 2008 at 7:49 pm

  Wat er al niet mogelijk is qua fotografie en dit op professioneel vlak is uitmuntend.De klasse en uitstraling en dit met de nodige details hebben geen woorden nodig.
  Er zijn toch nog mensen met een neus voor perfectie…doe zo voort!!
  Familie Van Der Roost-VerhelstLeave a Comment

You must be logged in to post a comment.