Bruidsreportage Tina & Koen te Zoutleeuw

Voor de bruidsreportage van Tina en Koen hebben we een eindje moeten rijden, naar het historische Zoutleeuw, met zijn prachtige gemeentehuis. Maar het was zeker en vast de moeite waard! Hoe dikwijls krijg je als fotograaf immers de kans om je echt tussen de koeien te begeven, en dat dan nog onder deskundige begeleiding, die zeker nodig was, want een enkele koe had toch wel andere plannen met ons dan zich te laten fotograferen!
Na een prachtige burgerlijke en kerkelijke ceremonie in Zoutleeuw, trokken we naar de weiden van Koen’s ouders voor de parkfoto’s weidefoto’s. Met de hete adem in de nek werkt het altijd beter, een beetje stress doet presteren zegt men 😉 Oordeelt u zelf maar… Alsof we van de koetjes nog niet genoeg hadden kunnen genieten, werden we daarna getracteerd op de prachtige tuinen van de feestlocatie, De Waterhoek, waar we ook nog even van de groepsfoto’s werk gemaakt hebben alvorens te genieten van een spetterend avondfeest met een glitterende openingsdans!
Tina en Koen, het was ons een eer om met jullie in de weide te mogen staan!1 Comment

  1. Jasper Van Tilburgh on August 11, 2009 at 11:00 pm

    Erg Bijzondere reportage! Bijzonder zoals elk huwelijk uniek is.
    vele mooie shots, ik raak stilaan gewend aan jullie kwaliteiten maar toch is het telkens weer boeiend.
    Ook zie ik steeds weer die ontzettend mooie shot die enkel jullie samen weten te maken zoals oa die openingsdans.. Petje af!Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.