Post #1038

De Fotografie Luna blog

Hier vindt u een overzicht van onze blogposts, van vroeger tot nu...

Fotografie Luna is terug!

By fotoluna | Sep 23, 2016 | 0 Comments

Door familiale omstandigheden hebben een pauze genomen. Ok, misschien een hele lange pauze. Maar we zijn er terug! De website en de blog zullen in de komende weken nog flink veranderen, maar we willen jullie ondertussen toch al terug wat foto’s van vroeger laten zien. Voor alle vragen kan je ondertussen terecht op info@fotografieluna.be

Read More

Verlovingshoot Jill & Guy

By fotoluna | Jan 9, 2010 | 2 Comments
blog1

We willen jullie allemaal nog eens een geweldig nieuwjaar wensen via deze weg! Een nieuw jaar, altijd vergezeld met nieuwe voornemens, maar eerst moeten we ons vorig jaar nog afronden natuurlijk. De laatste verlovingsshoot die we vorig jaar geschoten hebben, is absoluut een pronkstuk. We hadden afgesproken met Jill en Guy in het centrum van Antwerpen. Hoewel het lekker koud was, hadden we een fantastische zon met ons mee :-). De rust voor de feestdagen was in de stad voelbaar. Er was niet zoveel volk op de baan en we hadden dus lekker vrij spel. Jill & Guy, merci voor de fijne middag en we kijken al uit naar jullie huwelijk (hopelijk onder warmere omstandigheden!). Geniet van jullie foto’s!

Read More

Fotografie Luna wenst jullie allemaal een zalige Kerst en deugddoende feesten!

By fotoluna | Dec 25, 2009 | 3 Comments
kerst1-blog

Om toch eens iets origineels te kunnen maken, hebben we onze kinderen gemobiliseerd om samen een kerstkaartje te ontwerpen. De kerstpakjes waren voor hen al een cadeau op zich waar ze ondertussen niet meer uit te krijgen zijn :-). Geniet allemaal van jullie Kerstfeesten! Een zalige Kerst!

Read More

Huwelijksreportage Charlotte & Kristof

By fotoluna | Dec 23, 2009 | 1 Comment
charlotte19

Het is ondertussen al een tijdje geleden dat we nog iets op de blog hebben kunnen posten, maar hier zijn we dus weer 🙂 We hebben dit koppel leren kennen via Kinga en Serge, wiens huwelijk we het afgelopen jaar hebben mogen vastleggen. Het was dus op alle gebied een fijn weerzien. Na de prachtige verlovingsshoot van Charlotte en Kristof was het eindelijk tijd voor het echte werk. Het weer zat ons spijtig genoeg niet mee. Het heeft heel de morgen geregend, maar eenmaal ze naar de kerk in Nokeren vertrokken, hadden ze alle zonneschijn mee die je je maar kan wensen. Na een prachtige kerkdienst was het richting de Rodenbachbrouwerij, waar we ons hebben kunnen uitleven met de parkfoto’s. Een prachtige locatie, een leuk koppel en dus geweldige foto’s als resultaat. Charlotte en Kristof, bedankt dat we erbij mochten zijn en geniet van jullie foto’s :-)!

Read More

Verlovingsshoot Sarah & Jeroen

By fotoluna | Nov 24, 2009 | 0 Comments
sarah-jeroen002

De Kalmthoutse Heide. Het was toch weeral even geleden dat we daar geweest zijn. Maar de kant waar we met Sarah en Jeroen naartoe gegaan zijn, kon ik me enkel nog herinneren uit mijn jeugd. Een heel stuk minder water dan vroeger, de invallende herfst en een fantastisch koppel zorgden voor een knaller van een reportage. Romantiek, veel plezier en geweldige foto’s om naar te kijken. Het is zeker een plek die we nog gaan bezoeken, waar we absoluut nog willen fotograferen en nieuwe dingen proberen. Bedankt Sarah en Jeroen voor de fantastische middag en de geweldige foto’s! 🙂 En nu tellen we samen met jullie de dagen af naar jullie groot moment! :-).

Read More

Huwelijksreportage Tineke & Wim

By fotoluna | Nov 22, 2009 | 2 Comments
tinneke022

Vandaag is het eindelijk zover. De blogpost van Tineke en Wim is klaar om gepost te worden. Voor mij was dit een raar gevoel. Het is een huwelijksreportage die ik zelf niet helemaal mee heb kunnen doen, omdat ik toen mijn enkel een paar dagen ervoor had omgeslagen. Ik wil via deze weg Bram dan ook bedanken om Bjorn te vergezellen en voor de foto’s die hij genomen heeft natuurlijk :-). Het was een geweldige dag met een fantastisch koppel. De sfeer zat er op ieder moment goed in en het is dan ook duidelijk dat Tineke en Wim door iedereen zeer geliefd zijn! De leden van de fanfare hadden voor hen dan ook een geweldige verassing klaar tijdens het avondfeest. Het was onvoorstelbaar leuk! En grappig dat zelfs Ever After Videos niet aan kon ontkomen 🙂 Tineke en Wim, ik wil jullie via deze weg nog eens een dikke proficiat wensen en geniet van jullie huwelijksreis!

Read More

Huwelijksreportage Greet & Steven Brecht

By fotoluna | Nov 11, 2009 | 0 Comments

We kunnen jullie met veel plezier de preview laten zien van het huwelijk van Greet en Steven. Dit geweldige koppel uit Brecht heeft er op hun huwelijksdag alles aan gedaan om zelf met volle teugen te kunnen genieten, en daarbij ook hun familie en vrienden te betrekken. Hun kerkelijke huwelijk ging door in Sint-Job met onze aller pastoor :-). Het was een fijn weerzien natuurlijk. Een boottocht was voor ons met het prachtige weer ook een hele verademing. Zo konden we lekker uitgewaaid en uitgerust aan de parkfoto’s in het pomphuis beginnen. Fantastisch. Het Molenhof in Brecht was de laatste stop van de dag. Zij hebben er dan ook voor gezorgd dat alles tip top in orde was! Met een knalfeest tot gevolg. Greet & Steven, nog een proficiat en geniet van jullie foto’s! 🙂

Read More

Huwelijksreportage Kim & David

By fotoluna | Nov 1, 2009 | 0 Comments

De verlovingsshoot van Kim & David zal voor altijd in ons geheugen gegrift staan. Zo een prachtige dag. Met hun huwelijk was dit zeker niet anders. Spijtig genoeg was Kim heel de week voor het huwelijk serieus ziek geweest, maar ze heeft zich niet laten kennen op haar grote dag. Het was een fijne dag waar we veel plezier hebben gehad. Kim & David, bedankt dat we jullie huwelijk mochten vastleggen en geniet nog van jullie foto’s!

Read More

Newborn shoot: Babyshoot Louise

By fotoluna | Oct 30, 2009 | 2 Comments

Na de huwelijksreportage van An & Jade, was het dan ook een plezier om het vervolg van dit fantastische verhaal te mogen vastleggen. Baby Louise. Een wolk van een baby, een pracht van een kind en vooral… de oogappel van de mama’s. En ik vermoed van nog vele anderen ook! Een klein beeld van het studiowerk. Geniet ervan!

Read More

Huwelijksreportage Katrien & Steven

By fotoluna | Oct 30, 2009 | 5 Comments

Katrien, Katrien….het is zover!!!!!! 🙂 Hier zijn jullie foto’s :-). Ik ga me nu maar niet bezighouden met veel tekst, want je ongeduld kan dat nu niet meer aan denk ik 😉 We wilden jullie enkel nog laten weten dat we een geweldige dag hebben gehad, dat jullie een fantastisch koppel vinden en dat Steven een prachtige stem heeft! En als jij lacht….wel… breekt de hele hemel open. Dus Katrien, begin er maar aan… 🙂 Geniet van jullie foto’s en laat ons dan ook iets weten hé! Enjoy

Read More