Huwelijksreportage Tinne en Wim

Regen en België: spijtig genoeg een goede combinatie. Deze dag begon dan ook met de nodige stortregens toen we bij de kapper zaten. Maar ik moet eerlijk zeggen, dit koppel heeft het zich zelfs geen beetje aangetrokken :-). Iedere zonnestraal die op hun huwelijksdag straalde, hebben zij ten volle benut. En wij ook natuurlijk ;-).
Vermits Tinne in het onderwijs werkt, was het logisch dat de kinderen van haar klas toch wel even een prestatie kwamen leveren tijdens de kerkdienst. Ken je die nog: Liefde is….. ik wist niet dat de verbeelding van kinderen zo rijkelijk gevuld kon zijn. Het maakte onze taak als huwelijksfotograaf niet gemakkelijk (de slappe lach en een camera vasthouden…meer moet ik jullie niet vertellen waarschijnlijk) 🙂
De locatiefoto’s hebben we dicht bij en midden op Wim zijn velden gedaan. Als echte ‘stadsmens’ moet ik toegeven, dat ik niet wist hoe mooi kolen konden zijn. En hoe erg dat konijnen verschieten als je per ongeluk een kool op hun kop gooit :-). Wim heeft ons dat duidelijk bewezen. Een uitzonderlijk huwelijk!
Tinne en Wim, merci dat we erbij mochten zijn.
Geniet van de foto’s! 🙂