Huwelijksreportage Tineke & Wim

Vandaag is het eindelijk zover. De blogpost van Tineke en Wim is klaar om gepost te worden. Voor mij was dit een raar gevoel. Het is een huwelijksreportage die ik zelf niet helemaal mee heb kunnen doen, omdat ik toen mijn enkel een paar dagen ervoor had omgeslagen. Ik wil via deze weg Bram dan ook bedanken om Bjorn te vergezellen en voor de foto’s die hij genomen heeft natuurlijk :-).
Het was een geweldige dag met een fantastisch koppel. De sfeer zat er op ieder moment goed in en het is dan ook duidelijk dat Tineke en Wim door iedereen zeer geliefd zijn! De leden van de fanfare hadden voor hen dan ook een geweldige verassing klaar tijdens het avondfeest. Het was onvoorstelbaar leuk! En grappig dat zelfs Ever After Videos niet aan kon ontkomen 🙂
Tineke en Wim, ik wil jullie via deze weg nog eens een dikke proficiat wensen en geniet van jullie huwelijksreis!