Finale van de naaktkalender

Ik denk dat iedereen het concept van de naaktkalender ondertussen al kent. In vijf voorrondes komen telkens twee groepen tegen elkaar uit. De naaktkalender volgt de twee teams vanaf de voorbereidingen tot de uiteindelijke fotoshoot.

Een professionele jury kiest de twaalf mooiste foto’s van elk team: één foto voor elke maand van het jaar. Tijdens deze grote finale krijgen de vijf uitverkoren teams nog één kans om hun naaktkalender te verdedigen. Vanaf morgen is de kalender massaal verspreid over de Vlaamse winkels. De laureaten kunnen met een deel van de opbrengst een zinvol project verwezenlijken.

Om verschillende invalshoeken te kunnen garanderen, is het volgende kennerspanel samengesteld: Reclamemaker Jens Mortier, Flair-hoofdredactrice Mie Van der Auwera en topfotograaf Peter Blok

Daniel Dedave fotografeerde de brandweer van Hasselt en het personeel van Pierrot Fashion fotograferen. Roger Dyckmans kreeg de kappers van De Cliént en de verpleegkundigen van de spoeddienst van het UZ Jette voor zijn lens.
Henk Van Cauwenbergh fotografeerde de strandvrienden en de autoracers.

Frieke Janssens fotografeerde Les Triplettes en Funkforce.

Zeger Garré vereeuwigde de Antwerpse Snorrenclub en de rugbyspeelsters.

Naar de Webshop